NIEUW!
news

Spring is in the air! De nederlandse economie zit weer in de knop. Net als de internationale ambitie van onze freelan...

lees verder>>

SPRING IS IN THE AIR!

De nederlandse economie zit weer in de knop. Net als de internationale ambitie van onze freelancers, die we een handje helpen met de nieuwe 24/7 bereikbaarheid van the Rep's.
We stonden in andere tijdzones al bekend als "the agency that never sleeps" maar nu officieel; the Rep's 24/7. Vanaf 1 april kunt u op de speciale hotline 06 10102310 ook 's avonds, 's nacht en in het weekend die wakkere freelancer boeken.

Medium_ablanco Medium_zombibanner1

TranSportium

The Rep's helpt Dura Vermeer, Siemens en Royal HaskoningDHV met de visualisatie van hun plan voor het TranSportium bij Zoetermeer. Een plan dat in de race is als nieuwe topsportlokatie van de KNSB en NOC*NSF en Nederland op de kaart zal zetten als moderne topsportnatie! Het centrum wordt de nieuwe economische motor voor de Randstad en biedt een platform voor innovatie met internationale allure.
Adri van Geldere, the Rep's:
"Het bijzondere van dit project is dat wij helemaal voor in het proces betrokken zijn. Vanaf de eerste brainstormsessies en ruwe schetsen heeft het TranSportium zo zijn unieke vorm gekregen. Een schoolvoorbeeld van wat je met betrokken partijen en de juiste mensen kunt bereiken."

Medium_adritransp Medium_adritransprechts

TranSportium

Visualisatie/beeldregie: Adri van Geldere, the Rep's
3D visualisatie: Lukas Lagerweij, the Rep's
Infographic: Tycho van der Klip, the Rep's  
http://www.transportium.nl/infographic.htm

Medium_transplinks3 Medium_transprechts4

Parijs, Londen, Tokio......Drachten

Rep's illustrator Wim Dasselaar is gekozen door Lürzer's Archive als "one of the 200 best digital artists in the world". Alsof dit nog niet genoeg is staat Wim ook nog in de april-editie van Photoshop Magazine met een uitgebreid interview.

Medium_eerder2 Medium_ablanco