NIEUW!
news

Spring is in the air! De nederlandse economie zit weer in de knop. Net als de internationale ambitie van onze freelan...

lees verder>>

The REPS vertegenwoordigt een fiks aantal nieuwe artiesten. Ervaren artiesten met uniek werk, een eigen stijl en het zijn ook nog eens charmante persoonlijkheden.

 

Het afgelopen anderhalf jaar heeft The Reps zijn ledenbestand uitgebreid met vele, getalenteerde jonge honden en ouwe rotten uit het vak. 

 

Hoewel wij met onze vertrouwde visualizers een vooraanstaand collectief zullen blijven, zijn wij met name op gebied van illustratie druk doende deze bekendheid verder uit te breiden en te verrijken. Hierdoor is er nu al een grote diversiteit aan stijlen ontstaan die langzaam weer aan de oude tijden van The Reps als illustratorenagentschap doet denken. Veel van deze nieuwe mensen komen vers van de academie of hebben al een aantal jaren praktijkervaring waardoor ze met een frisse kijk op het vak ons collectief van vers bloed kunnen voorzien. Maar ook nieuwe leden die hun vaardigheid kunnen stoelen op 15 jaar of meer ervaring in het vak laten wij graag toe in onze coöperatie, want expertise is goud waard. Van ouderwets handwerk tot geavanceerde digitale technieken, stuk voor stuk kunstenaars met een commerciële inslag: dat is wat wij bieden, maar ook waar wij in aspirantleden naar op zoek zijn.

 

Naast illustratoren worden wij ook steeds vaker benaderd voor onze ontwerpers. Ook in deze discipline zien wij een groei van talent dat van jonge hond tot zeer ervaren aan de toenemende vraag naar ontwerpers kan voldoen. Iedere ontwerper heeft zo zijn eigen stijl van werken en iedere ontwerper kan een segment in de markt opvangen. Daarmee kunnen wij voor elke vraag van de klant een passende ontwerper aanbieden. Of het nu om concept, print of websites gaat, voor elke vraag hebben wij de juiste vakmensen voor u klaar staan. Daarnaast zijn ze stuk voor stuk cracks in DTP, sterker nog, ook op DTP-gebied hebben wij specialisten in huis, dus zelfs voor het omvangrijke staffelwerk biedt The Reps de oplossing.

 

Ten slotte zien wij een toenemende vraag naar 3D-animaties en presentaties. van snelle 3D-schets tot hoogwaardig final artwork. Bij The Reps hebben we ondertussen een rijke schare aan specialisten die individueel, maar ook in teamverband topproducten in zeer korte tijd kunnen realiseren voor onverwacht scherpe prijzen. Illustraties, animaties, motion capture, match-moving en stereoscopie, you name it.

 

Laat u voor meer informatie over onze nieuwe mensen en disciplines eens door Adri van Geldere verder voorlichten, bereikbaar onder het vaste nummer van The Reps.